ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Електрична тепла підлога під плитку - альтернатива традиційній системі опалення

Плитка відноситься до тих підлогових покриттів, по яким приємно ходити тільки влітку. В іншу пору року вона доставляє дискомфорт, так як сильно охолоджується і через це мерзнуть ноги, а це рано чи пізно призводить до хвороб. Не дивно, що в квартирах і приватних будинках все частіше встановлюють електричну теплу підлогу під плитку, щоб зробити їх затишними і комфортними для життя. Вона може служити як основною системою опалення там, де немає батарей, наприклад, у ванній, передпокої, на балконі, або ж додаткової - в залі, спальні та дитячої.

Плитка, керамограніт, мармур та інші холодні покриття для підлоги характеризуються хорошою теплопровідністю, а це означає, що вони рівномірно прогріваються і здатні на високу тепловіддачу. Найчастіше під них монтують кабельні системи електрообігріву, які довели не тільки свою ефективність, але і економічність в плані витрати електрики.

Переваги установки підігріву підлоги під плитку

Електричну теплу підлогу під плитку купити - це означає:

  • починати опалювальний сезон не за графіком, а коли в цьому є необхідність;< li>
  • прогрівати ті області приміщення, які радіаторами не прогріваються;
  • встановлювати і підтримувати певну температуру в кімнатах, в залежності від їх призначення;
  • розширити простір приміщень за рахунок того, що всі нагрівальні елементи будуть заховані під покриттям підлоги.< li>

Тепла підлога електрична під плитку ціна якої вигідна при онлайн-замовленні через наш інтернет-магазин, надійніше і довговічніше, ніж водяна, крім того, вона практичніше з точки зору експлуатації та обслуговування, адже ви не будете стикатися з протіканнями, замерзанням і розмерзанням системи, а також іншими неприємностями. Ще потрібно відзначити, що його досить просто монтувати, не вдаючись до послуг фахівців, що позитивно позначиться на бюджеті, виділеному на ремонт.

электрический теплый пол под плитку

Нагрівальний кабель під плитку: особливості укладання

Рекомендуємо купити теплу підлогу під плитку кабельного типу, так як її можна встановлювати в приміщеннях будь-якої площі, конфігурації, призначення і з будь-яким рівнем вологості. Це може бути резистивний одножильний або двожильний кабель. Перший підходить для кімнат, які не передбачені для постійного перебування в них людей, наприклад, передпокою, коридору, ванною, лоджії. Він вигідний за вартістю, але складніше укладається, так як через конструктивних особливостей обидва його кінця повинні бути підключені до терморегулятора. Другий навпаки призначений для вітальні, спальні та дитячої, так як дає менше електромагнітне випромінювання. Він дорожче, але більш простий в установці, через те, що підключення здійснюється тільки одним кінцем. Така тепла підлога під плитку кладеться на заздалегідь підготовлене бетонну основу і закривається зверху цементно-піщаної стяжкою, висота якої зазвичай від 3-х до 5-ти см.Стяжка хоч і робить процес підігріву підлоги більш тривалим, але вона ж дозволяє йому повільніше остигати, що є перевагою.

Монтаж нагрівального кабелю під плитку можливий з різним кроком укладання, який згодом впливає на потужність системи, що повинна бути:

  • 140-150 Вт/м2, якщо електрообігрів потрібен як доповнення до центрального опалення;
  • 180-200 Вт/м2, якщо він буде основним джерелом тепла;
  • 200-250 Вт/м2 при необхідності опалити балкони, лоджії та інші приміщення з поганим утепленням.
тонкий нагревательный провод под плитку

Нагрівальний мат під плитку: відмінні характеристики

На нашому сайті ви також можете електричну теплу підлогу під плитку купити у вигляді готових нагрівальних матів. Вони являють собою той же кабель, але вже покладений на підкладці у вигляді сітки. Плюс подібного вибору в тому, що вам не потрібно буде морочитися зі стяжкою і міняти висоту кімнат, адже мат має мінімальну товщину і укладається в шар плиткового клею або самовирівнюється суміші. Його зручно монтувати у великих кімнатах простої конфігурації, для яких даний елемент обігріву, що знаходиться в рулоні, досить просто розстелити і укласти на бетонній основі в місцях, де не буде стояти важкі меблі, сантехніка і великогабаритна побутова техніка.

Вибирати потужність матів слід, виходячи з товщини плитки, керамограніта або іншого фінішного покриття, яке ви будете використовувати. Якщо воно:

  • менше 7 мм, то потужність повинна бути 150-160 Вт/м2;
  • більше 7 мм, то від 160 Вт/м2.
греющий мат под плитку

Нагрівальний мат - це тепла підлога електрична під плитку ціна якої залежить від того, який кабель в його основі лежить – одножильний або двожильний. Він може застосовуватися де-завгодно: в житлових, офісних і виробничих будівлях, в погано опалювальних, а також приміщеннях з високим рівнем вологості. Його робота буде дуже економічною, якщо ви підключите до нього терморегулятор, який дозволить в автоматичному режимі контролювати задану вами температуру нагріву і вимикати систему, коли в її роботі немає необхідності.

У нашому інтернет-магазині можна купити теплу підлогу під плитку будь-якого виду від кращих світових виробників. Надаємо великий асортимент продукції, безкоштовну консультацію з питань вибору, а також прорахунку потрібної кількості електрообігріву, враховуючи площу вашого будинку.

Опубліковано: 20.01.2020