ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Гарантія на електричну теплу підлогу

Терморегулятори

Гарантія від 2 до 5 років з дня продажу від виробника.

При несправності терморегулятори обмінюються після діагностики нашим власним сервісним центром, що знаходиться в місті Харків на предмет заводського браку. У разі гарантійної ситуації в іншому місті, необхідно вислати бракований терморегулятор в наш сервісний центр транспортною компанією «Нова пошта» за наш рахунок. Після підтвердження заводського дефекту ми відправляємо Вам обмінний товар «Новою поштою» за наш рахунок.

Інфрачервона плівка

Гарантія 5 років з дня продажу від виробника.

Нагрівальні кабелі та мати

Гарантія від 15 років до довічної гарантії від виробника.

NewPoL Україна

Часті причини гарантійних випадків.

Гарантія поширюється на всі резистивні нагрівальні кабелі (в тому числі і мати) і інфрачервоні плівки.

Основною причиною виходу з ладу кабелю (мата) або інфрачервоної плівки є його механічне пошкодження. В основному це пошкодження кабелю, пов'язані з установкою сантехніки, порогів, обмежувачі відчинення дверей та інші роботи пов'язані з порушенням цілісності підлоги. Так само неполадки можуть виникнути в результаті порушення технології монтажу (випадковий надріз зовнішньої оболонки, локальне здавлювання, перегин з малим радіусом і т. д.).

Після виїзду Сервісного центру на об'єкт і виявлення проблемного місця (точність ± 2 см), відбувається його розтин. При відсутності в даному місці будь-яких механічних пошкоджень, проводиться ремонт нагрівального елемента та відновлювальні роботи підлогового покриття за рахунок виробника (за наш рахунок). У разі, якщо після розтину непрацюючої ділянки явно присутні сліди механічного впливу на нагрівальний елемент в даній зоні, то вартість пошукових робіт з виявлення даного місця і вартість ремонтних робіт нагрівального елемента відбувається стороною замовника.

Опубліковано: 02.11.2017