ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Тепла підлога для балкона - обігрів холодних зон вашого будинку

Ідеальним опалювальним елементом для балконів, лоджій, терас, підвалів буде тепла підлога. Утепливши з його допомогою дані приміщення, ви зможете забути про те, що колись вони були холодними і вологими. Головний плюс цієї системи обігріву в тому, що вона не займає місце, а отже, економить простір, якого і так не багато. Крім того, встановити електричну теплу підлогу на балконі можна самостійно, заощадивши на виклику професійних помічників.

Яку підлогу з підігрівом вибрати для балкона?

Для лоджій і балконів можна придбати такі види теплої підлоги, як:

  • Кабельна тепла підлога у вигляді секцій або матів, в основі якого резистивний одножильний кабель.
  • Інфрачервона тепла підлога у вигляді плівки.

Нагрівальні мати і інфрачервона плівка зручні тим, що вони тонкі, для них не потрібна бетонна стяжка, бо висота приміщень при їх монтажі практично не зміниться. Якщо говорити про кабельних секціях, то вони укладаються тільки в бетонну стяжку, і відмінно підходять, якщо в якості підлогового покриття ви вирішили використовувати плитку. Найчастіше для утеплення балконів вибирають кабельний тепла підлога. Так як там він буде основним джерелом тепла, потрібно купувати кабель з більш високою потужністю - 22-28 Вт/м.

Теплі підлоги для балконів

Що стосується терас, то їх так само можна ефективно обігрівати, якщо купити теплу підлогу. При цьому ви вирішите відразу кілька проблем – вам не потрібно буде взимку прибирати сніг, а ще – боротися з утворенням крижаної кірки. Тільки не забудьте подбати про дренажі і ливневках, щоб розтанув сніг і лід стікали, а не накопичувалися під терасою і там не замерзали після вимикання системи обігріву. Ще гарненько варто подумати про підлогове покриття тераси. Звичайно, це може бути терасна дошка, але якщо ви захочете її замінити деревом, то будьте готові до того, що воно дуже швидко зіпсуватися через вологи, яка буде постійно утворюватися під час танення снігу.

Переваги теплої підлоги

Незалежно від того, хочете ви встановити теплу підлогу на балконі, лоджії, або в будь-якій іншій зоні будинку, ви повинні знати, що він має досить багато плюсів:

  • рівномірно прогріває всю площу приміщення;
  • має функцію регулювання температури;
  • безпечний для будь-якого виду підлогових покриттів;
  • без проблем монтується як у приватних будинках, так і в типових багатоквартирних без залучення фахівців і спеціальної техніки.

Тепла підлога ціна якої залежить переважно від того, який вид даної опалювальної системи ви вирішили купити, з кожним роком все більше цікавить споживачів в Україні. Багато хто зрозумів, що його установка не тільки вирішить проблему обігріву певних приміщень, але і економічно вигідна. Терморегулятори, якими обладнані підлоги з підігрівом, дають можливість контролювати температуру нагрівання підлоги, а отже, і витрата електрики.

Купити теплу підлогу кращих європейських і вітчизняних виробників ви можете онлайн через наш сайт. У нас не тільки кращі ціни і швидка доставка, але і безкоштовні консультації з усіх питань, які стосуються технічних особливостей і установки системи теплої підлоги.

Опубліковано: 17.01.2019