ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Тепла підлога під стяжку або під плитку?

Існує два види кабельного електричного теплої підлоги:

Тепла підлога під стяжку

Теплу підлогу під стяжку монтують, коли є можливість підняти висоту підлоги і швидкість прогріву не має значення, а так само коли теплий пол є основним джерелом тепла. У теплій підлозі під стяжку використовуються нагрівальні кабелі лінійною потужністю 15-20 Вт / м і товщиною від 4 до 9 мм, в залежності від виробника.

Нагрівальні кабелі бувають: двожильні і одножильні. Двожильний кабель має дві жили нагрівальну і поворотну і підключається до терморегулятора з одного боку проводу. Одножильний складається з однієї нагрівальної жили, і для підключення в терморегулятор необхідно обидва краї дроту виводити до нього.

NewPoL Україна

Тепла підлога під плитку

Тепла підлога під плитку встановлюється при неможливості підняти висоту підлоги (залити стяжку), або з метою максимально скоротити час прогріву плитку для зниження енерговитрат. Товщина теплих підлог під плитку близько 4мм.

Тепла підлога під плитку представлений в двох варіантах: нагрівальний мат і тонкий нагрівальний кабель. Нагрівальний мат являє собою рулон з стекловолоконной сітки, на яку на заводі з постійним кроком встановлюється тонкий нагрівальний кабель. При монтажі основа розгортається на будь-який кут.

Тонкий нагрівальний кабель під плитку кріпиться до підлоги він вручну, за допомогою монтажної стрічки. По суті це такий же кабель, який закріплений в нагрівальних матах.

Опубліковано: 22.11.2018