ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Тепла підлога під вініл: особливості монтажу

Вінілове покриття для підлоги з'явилося порівняно недавно, але стало вже досить популярним, тому ми вирішили розповісти, як правильно укладати теплу підлогу під вініл, щоб полегшити вам ремонт. Але для початку розберемося, в перевагах і особливостях цього нового оздоблювального матеріалу.

тепла підлога під вініл

Що таке кварц вінілове покриття?

Вініловий ламінат красиво виглядає, легко укладається відрізняється підвищеною вологостійкістю і зносостійкістю. Крім того, в ньому немає шкідливих речовин, типу смол фенолу і меланіну, тому він абсолютно екологічний.

Цей матеріал досить тонкий – близько 5 мм, хоча складається з п'яти шарів:

  1. Полівінілхлориду, який потрібен для гарної зчіпки з основою підлоги.
  2. Склофібри, що виступає армуючим каркасом.
  3. Спеціального складу, в який входить кварц і вініл. Він робить покриття не тільки міцним, але і забезпечує його теплоізоляційними властивостями.
  4. Декоративного шару, від якого залежить фактура кварц вінілу і на який потім накладається його малюнок.
  5. Поліуретану з домішкою оксиду алюмінію, що потрібен для захисту підлогового покриття від механічних пошкоджень і для того, щоб він був неслизьким.
тепла підлога під вініл

Варто відзначити, що саме натуральний кварц, який характеризується високою щільністю і твердістю, становить основу вінілової плитки, так на нього припадає 80% від усього її складу, Інші 20% - це вініл та інші складові.

Кварц вініл і тепла підлога

Нам часто задають питання, чи можна укладати теплу підлогу під вініл. Це пояснюється тим, що багато під час ремонту хочуть зробити своє житло максимально комфортним і затишним, особливо для холодної пори року. Існує думка, що вініл не відноситься до холодних покриттів, тому не потребує підігріву. Нібито по ньому набагато приємніше ходити, ніж по кахлю, лінолеуму і ламінату, а його теплопровідність така ж, як у дерева. Деякі навіть рекомендують монтувати теплу підлогу під вініл тільки тоді, коли він укладається на бетонне перекриття, що знаходиться зверху над холодним грунтом першого поверху будівлі.

Насправді теплу підлогу під кварц вініл можна і потрібно встановлювати, наприклад, якщо у вашому будинку підлоговий електрообігрів буде використовуватися в якості єдиної системи опалення, або ж просто, якщо ви захочете утеплити окремі зони свого житла, такі як кухня, ванна, дитяча, лоджія. Тобто, кварц вініл і тепла підлога абсолютно сумісні, до того ж при нагріванні покриття не виділяє шкідливих для здоров'я людини речовин. Також відзначимо, що вінілова плитка плавиться при температурі більш, ніж +80 градусів за Цельсієм, тому її підігрів абсолютно безпечний.

Яку теплу підлогу під вініловий ламінат вибрати?

У вінілового покриття є маса плюсів, так як він простий в монтажі і ви зможете легко впоратися з його укладанням самостійно. Крім того, він дуже довговічний через свою міцності і здатності протистояти механічним впливам. А ще він відрізняється зовнішньою привабливістю, випускається в різних колірних варіантах і може мати різні фактури, що важливо для тих, хто робить ремонт в новому житлі і хоче, щоб там все було ідеально.

Для нас же найголовніша перевага кварц вінілу в тому, що він сумісний з кабельним підлоговим елекрообігрівом, тому можете не сумніватися в його придбанні, адже він забезпечить комфортний мікроклімат і затишок у вашому домі будь-який час року.

Як укладати теплу підлогу під кварц вініловий ламінат?

Монтаж теплої підлоги ви можете здійснити самостійно, не вдаючись до допомоги фахівців. Купивши на нашому сайті гріючий кабель або нагрівальний мат, його потрібно укласти на вирівняний бетон, а потім залити цементно-бетонною стяжкою. Припустимо і такий варіант монтажу, при якому тонкий кабель укладається поверх стяжки і заливається самовирівнюється сумішшю. Відзначимо, що і в першому і в другому випадку вам потрібно бути готовим до підняття рівня підлоги на 5-30 мм. При цьому, ви можете використовувати і замковий кварц вініл і той, що йде на клейовий основі.

нагрівальний кабель під вінілову підлогу

Також вам потрібно знати, що вініл не можна укладати на м'які спінені матеріали, так як він буде продавлюватися. Що ж стосується температури його нагріву, то краще, щоб вона не перевищувала +40 градусів.

Нас часто запитують, чи можна під вінілову плитку монтувати інфрачервону плівку. Ми не рекомендуємо цього робити, так як неприпустимо розміщувати системи елекрообігріву безпосередньо під дане покриття, не сховавши його в стяжку, а стяжка і плівкові теплі підлоги не сумісні, адже для останніх потрібен лише сухий монтаж. Більш того, високотемпературний інфрачервоний підлогу, який може прогріватися до 50 градусів згубно впливає на кварцвініл - він деформується під час теплового розширення.

гріючий провід під вінілову плитку

Теплу підлогу під вініл ви можете використовувати як в опалювальних житлових або офісних приміщеннях, так і в тих, де не передбачено опалення – це можуть бути балкони, лоджії, підсобні приміщення. Також він підходить для укладання в зонах, де підвищена вологість – в санвузлах, ванних кімнатах, лазнях, саунах, басейнах.

Вибравши кварцвініл, ви отримаєте легке, міцне, зносостійке покриття, яке красиво виглядає і легко забирається, використовуючи ж його разом з сучасними системами електрообігріву, у вас завжди буде тепла і комфортна підлога.

Для цього в нашому інтернет-магазині ви можете купити гріючий кабель і нагрівальні мати кращих українських і європейських виробників. Ми Вам пропонуємо оригінальну продукцію таких брендів, як Woks, Nexans, Fenix, Eberle, Arnold-Rak, Devi, Thermo, Hemstedt, GrayHot та інші з гарантією і за вигідною ціною. Вона дозволить вам не залежати від центрального опалення і не мерзнути в міжсезоння.

Вибираючи теплу підлогу під вініл, ви вибираєте надійний, безпечний і економічний електрообігрів свого житла, який в рази вигідніше і ефективніше традиційного, при якому використовуються батареї. Щоб він був економічним, рекомендуємо вам відразу ж встановлювати терморегулятори, які ви також можете придбати у нас в NewPol, і які будуть в автоматичному режимі контролювати температуру нагрівання підлоги і включати його тільки тоді, коли це необхідно.

Вам потрібен тепла підлога під кварц вініловий ламінат, але залишилися питання по його монтажу? Тоді звертайтеся до наших онлайн-консультантів, або телефонуйте за номерами телефонів, вказаними на сайті.

Опубліковано: 03.09.2021