ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Вибір теплої підлоги: види і застосування

Підлога з підігрівом приваблює споживачів тим, що його можна включати в будь-який час року, коли в цьому є потреба, а ще тим, що він оснащений терморегулятором, який дозволяє самостійно регулювати температуру нагрівання і навіть встановлювати різні режими роботи на день і ніч, будні і вихідні.

Водяна VS електрична тепла підлога

Існують дві основні системи обігріву підлоги – водяна і електрична. В основі першої – труби з водою, яку можна брати з центральної системи опалення, або нагрівати за допомогою електрики або газу. В основі другої можуть бути:

  • нагрівальний кабель;
  • нагрівальний мат;
  • інфрачервона плівка.
тепла підлога який вибрати

Все частіше для будинків і квартир вибирають електричний тепла підлога. Водяна у типових багатоквартирних будинках встановити складно, але можливо, якщо знайдуться висококласні фахівці, при цьому рівень підлоги підніметься приблизно на 15 см із-за необхідності товстої стяжки. Ще одним його недоліком є те, що пошкоджену в процесі експлуатації систему практично неможливо полагодити. Крім того, її потрібно підтримувати в робочому стані-чистити і промивати труби. Що стосується кабельного або інфрачервоного теплої підлоги, то він приваблює покупців тим, що:

  1. Простий в монтажі і не вимагає залучення професіоналів і спеціального обладнання.
  2. Для нього не потрібна бетонна стяжка, якщо це інфрачервоний плівковий тепла підлога, або ж вона може бути мінімальною – до 5 см, якщо це кабельний тепла підлога.
  3. У ньому можна легко контролювати температуру нагрівання підлоги і приміщення.
  4. Вся площа прогрівається швидко і рівномірно без «холодних зон».
  5. Підходить для будь-якого виду підлогового покриття – лінолеум, паркетна дошка, ламінат, плитка.
  6. Має довгий термін служби.
  7. Абсолютно безпечний.

На додаток до всього перерахованого, купити електричний теплі підлогу можна за доступною ціною, тому це дуже вигідне придбання.

 види електричної теплої підлоги

Електро тепла підлога-особливості установки

Відповідь на питання, який тепла підлога краще, не може бути однозначним. Це залежить від того, де ви його збираєтеся встановлювати і яку функцію він буде виконувати – основної опалювальної системи, або додаткової. Фахівці стверджують, що в якості доповнення до центрального опалення ідеальним буде електрична тепла підлога. Так само його можна використовувати як основну систему опалення, якщо площа приміщень не дуже велика, саме тому його так часто встановлюють на балконах, лоджіях, верандах, мансардах, у ванних кімнатах.

Варто сказати, що для нежитлових приміщень потрібно вибирати теплу підлогу, якиа працює від резистивного одножильного кабелю, а для житлових кімнат той, що від резистивного двожильного. Це пояснюється тим, що електромагнітне випромінювання від останнього менше, а значить, він безпечніше. Останнім часом великим попитом користуються готові Нагрівальні мати і плівковий теплі підлогу. Вони відрізняються невеликою товщиною, але головний їх плюс в тому, що вони укладаються прямо під підлогове покриття без стяжки.

Якщо ви вирішили купити електричну теплу підлогу, то вам потрібно бути готовим до того, що витрати на електроенергію зростуть. Але інноваційні системи сконструйовані таким чином, щоб звести до мінімуму обігрів приміщень в той час, коли в цьому немає необхідності. Вибирайте перевірених виробників, які йдуть в ногу з часом і надають можливість індивідуальної настройки терморегулятора.

Опубліковано: 08.02.2019