ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)

Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина) Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)Відрізний нагрівальний кабель HEMSTEDT BR (Німеччина)

Від 17 Ом/м до 0,025 Ом/м

  • Бренд: Hemstedt
  • Артикул: 65406-17,000
  • Модель: BR
  • Призначення - антизледеніння, сніготанення та ін.
  • Товщина нагрівального кабелю - 7 мм
  • Тип кабелю - одножильний екранований
  • Ізоляція - зшитий поліетилен
  • Країна виробник - Німеччина
  • Гарантія - 10 років
  • Доставка - БЕЗКОШТОВНО!
  • ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ в ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ!
ДОСТУПНІ ВАРІАНТИ (опір)
100 грн.
Ціна: 95 грн.
КУПИТИ

Hemstedt BR - відрізний одножильний нагрівальний кабель

Тим, хто в пошуках ефективної системи сніготанення або антизледеніння, радимо купити Одножильний гріючий кабель Hemstedt BR. Він підходить для використання в домашніх або промислових умовах і ідеальний для зовнішнього обігріву тротуарів, сходів, пандусів, бігових доріжок.

Німецька компанія «Хемштед» кілька десятиліть займається виробництвом гріючих кабелів. Вона вважається однією з кращих на ринку, завдяки використанню власних інноваційних розробок і наявності сертифікатів, що свідчать про відповідність її электропродукции високим стандартам якості. Вибираючи кабель для сніготанення Hemstedt Br, ви вибираєте надійність, довговічність і безпеку.

Переваги кабельних систем антизледеніння від Хемштед

Плануєте облаштування прибудинкової території? Хочете, щоб взимку там не було снігу і льоду? Тоді вам варто замовити даний вид зовнішнього електрообігріву! Крім того, він може монтуватися на даху і в водостоки, де найчастіше накопичується, а потім замерзає вода, утворюючи бурульки.

Одножильний гріючий кабель Hemstedt Br відрізняється:

  • універсальність застосування (як відкритому на повітря, так і грунті або бетоні);
  • водонепроникністю, що дає можливість укладати його в умовах високої вологості;
  • суцільним алюмінієвим екраном і потовщеною зовнішньою ізоляцією, що робить його не просто надійним, а ударостійким (клас M2).

Рекомендована потужність для нього становить 28 Вт/м при монтажі в бетон і пісок для обігріву ступенів і різного виду вуличних майданчиків, або ж 25 Вт/м у відкритому вигляді для обігріву покрівлі та водостоків.

Купити одножильний гріючий кабель Hemstedt Br для установки системи сніготанення або антизледеніння за найвигіднішою ціною в Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. Забезпечуємо швидку доставку і даємо гарантію на товар 10 років!

Особливости відрізного нагрівального кабелю Hemstedt:

  • Hemstedt відрізний поставляється в Україну на котушках, довжиною близько 1 км. Далі нарізається певними довжинами з певних номіналів опору. Наприклад: якщо потрібен кабель довжиною від 10 до 14 м, він виконується з гріючої жили опором 17,00 Ом/м, а при необхідності довжини 15 - 19 м виготовляється з нагрівальної жили іншого опору - 7,70 Ом/м і т. д. Після відрізання заданої довжини кабель необхідно замуфтувати - приєднати два живлячих дрота з різних кінців нагрівальної жили. Так як з'єднання з холодною частиною відбувається на місці, довжину живильного проводу можна робити будь-якою. Вартість вказана за 1 м. п. нагрівальної жили 41грн. Муфта у вартість не входить! Вартість муфтування 380 грн/секція, включає в себе по два метри живлячого проводу з кожного кінця.

З цим товаром купують:

Монтажна стрічка оцинкована крок 25 мм 10 м для теплої підлоги Полегшує монтаж нагрівальних кабелів!!!
Ціна: 220 грн.
Скоба 100 мм Fenix 2350000 кріплення для нагрівального кабелю в ринву Закріпить нагрівальний кабель в ринві!!!
Ціна: 440 грн.
Ціна: 2900 грн.
Ціна: 1328 грн.