ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)

Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея) Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)Саморегулюючий нагрівальний кабель IN-THERM SRL**-2CR (Корея)

Від 10 Вт/м до 40 Вт/м.

  • Бренд: In-Therm
  • Артикул: SRL10-2CR
  • Модель: SRL**-2CR (** - 10, 24, 30, 40 W/m)
  • Спосіб монтажу - в ринву, водостік, на труби і резервуари
  • Товщина нагрівального кабелю - 7,0 х 13,0 мм
  • Тип кабелю - двожильний екранований
  • Країна виробник - Корея
  • Гарантія - 5 років
  • Доставка - БЕЗКОШТОВНО!
  • ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ в ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ!
ДОСТУПНІ ВАРІАНТИ (потужність)
170 грн.
Ціна: 135 грн.
КУПИТИ

In-Therm SRL**-2CR - саморегулюючий нагрівальний кабель

Холодні зими, які характерні для України, змушують нас застосовувати електрообігрів не тільки всередині приміщень, але і зовні для захисту від замерзання деяких функціонально важливих складових.

На нашому сайті ви можете придбати In-Therm SRL**-2CR саморегулюючий кабель для обігріву труб, промислових ємностей, цистерн, резервуарів, що перешкоджає замерзання в них води або інших рідин. Також він широко застосовується для обігріву покрівель, ринв і водостоків в:

  • приватних домоволодіннях;
  • багатоповерхівках;
  • виробничих приміщеннях.

особливості саморегулюючого гріючого кабелю ІНТЕРМ

Саморегулюючий кабель має паралельне розташування провідників, відрізняється змінним опором і потужністю від 10 до 40 Вт/м, яка залежить від навколишньої температури. Чим вона вище, тим менше гріється кабель, чим нижче, тим більше він починає нагріватися. Дане регулювання можливе, завдяки тому, що в основі In-Therm SRL**-2CR лежить полімерна матриця. Вона складається з вуглецю, що забезпечує виникнення струмопровідних зв'язків, кількість яких залежить від температури. Це робить можливим монтаж саморегулюючого кабелю без термостата, що дуже зручно. Важливо ще й те, що його нагрівання відбувається локально там, де це необхідно – плюс для тих, хто збирається монтувати обігрів водопроводу, частина якого знаходиться всередині приміщення, а частина – зовні.

У нас в інтернет-магазині ви можете замовити саморегулюючий кабель для обігріву труб In-Therm SRL**-2CR за дуже вигідною ціною з безкоштовною доставкою в будь-який куточок країни. Потрібна консультація? Дзвоніть і наші менеджери дадуть відповідь на ваші запитання з приводу зовнішнього електрообігріву і зроблять всі необхідні прорахунки, виходячи з ваших завдань.

Ціни без урахування ЗНИЖКИ!

Потужність на 1 м/п, ВтМаксимальна довжина кабелю, мЦіна, грн
1051закінчився
2434закінчився
3027135
4020135
10 EXTRA300170
24 EXTRA124170
30 EXTRA100170
40 EXTRA75170

Розміри знижки уточнюйте за телефонами: (093) 932 07 20, (095) 932 29 93, (097) 932 02 39.

Особливості саморегулюючого кабелю In-Therm SRL**-2CR:

  • In-Therm SRL**-2CR поставляється в Україну на котушках, довжиною близько 250 м. Далі ріжеться необхідної довжиною (кратно 1 м. п.), маючи тільки обмеження максимальної довжини. Після чого муфтується - з'єднується з живильним проводом для підключення в джерело живлення. Довжина холодного кінця може бути будь-хто. In-Therm SRL**-2CR - двожильний екранований нагрівальний кабель, має по всій довжині дві струмопровідні жили сполучені напівпровідникової матрицею. Підключення з одного боку. Вартість вказана за 1 м. п. гріючої жили. Вартість муфтування 450 грн/секція, включає в себе два метри живлячого проводу.

З цим товаром купують:

Металевий фіксатор Fenix 2350005 для покрівлі Закріпить нагрівальний кабель на покрівлі!!!
Ціна: 850 грн.
Розпірна скоба Fenix 2350014 для водостоків Закріпить саморегульований кабель у водостоці!!!
Ціна: 1250 грн.
Скоба 150 мм Fenix 2350007 кріплення для саморегулюючого кабелю в ринву Закріпить саморегулюючий кабель в ринві!!!
Ціна: 510 грн.