ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)

Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція) Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)Саморегулюючий нагрівальний кабель ELTRACE TRACECO ESR-**-AO (Франція)

Від 10 Вт/м до 40 Вт/м.

  • Бренд: Eltrace
  • Артикул: ESR-10-AO
  • Модель: TRACECO ESR-**-AO (** - 10, 20, 30, 40 W/m)
  • Спосіб монтажу - в ринву-водостік, на труби і резервуари
  • Товщина нагрівального кабелю - 5,3 х 14,0 мм
  • Тип кабелю - двожильний екранований
  • Країна виробник - Франція
  • Гарантія - 5 років
  • Доставка - БЕЗКОШТОВНО!
  • ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ в ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ!
ДОСТУПНІ ВАРІАНТИ (потужність)
370 грн.
Ціна: 350 грн.
КУПИТИ

Eltrace TRACECO ESR-**-AO - саморегулюючий нагрівальний кабель

Для захисту різних об'єктів житлових, промислових і сільськогосподарських будівель під час зимових морозів краще використовувати електрообігрів. Для цих цілей ви можете купити, наприклад, Eltrace TRACECO ESR-**-AO - саморегулюючий гріючий кабель французького виробництва. Його плюс в універсальності, адже він застосовується для обігріву трубопроводів, резервуарів, дренажних систем, покрівель, ринв і водостоків, а ще підходить для таких цілей, як підтримання потрібної температури в тих чи інших виробничих процесах.

Характеристики самрега Эльтрейс Трасеко

Гріючий кабель для труб даного типу має особливу конструкцію. Він складається з двох струмопровідних жил, об'єднаних напівпровідникової матрицею. Може використовуватися без терморегулятора, так як здатний самостійно змінювати потужність від 10 до 40 Вт/м, а також тепловіддачу локально на різних ділянках в умовах зміни температури навколишнього середовища.

Двожильний екранований саморегулюючий кабель Eltrace TRACECO ESR-**-AO характеризується:

  • створенням мінімального електромагнітного поля;
  • ізоляцією, яка захищає його від високих температур нагріву і робить стійким до УФ-променів;
  • електро-і пожежобезпечністю.

Він відрізняється підвищеною надійністю, тому ризик перегрівання дорівнює нулю навіть при перетині або зіткненні двох кабелів.

Питання антизледеніння дуже актуальне для українського клімату, тому рекомендуємо купити саморегулюючий гріючий кабель Eltrace TRACECO ESR-**-AO, який позбавить вас від маси проблем і захистить труби, крани, системи поливу, даху і водовідводи від замерзання. Робіть онлайн-замовлення сьогодні і ми безкоштовно доставимо Вам даний товар в мінімальні терміни. Пропонуємо тільки якісні кабельні системи електрообігріву з гарантією і за доступними цінами.

Ціни без урахування ЗНИЖКИ!

Потужність на 1 м/п, ВтМаксимальна довжина кабелю, мЦіна, грн
10200350
20155350
30120350
40100350

Розміри знижки уточнюйте за телефонами: (093) 932 07 20, (095) 932 29 93, (097) 932 02 39.

Особливості саморегулюючого кабелю Eltrace TRACECO:

  • Eltrace TRACECO поставляється в Україну на котушках, довжиною близько 500 м. Далі відвантажується необхідної довжиною (кратно 1 м. п.), маючи тільки обмеження максимальної довжини. Після чого муфтується - з'єднується з живильним проводом для підключення в джерело живлення. Довжина холодного кінця може бути різною. Eltrace TRACECO - двожильний екранований нагрівальний кабель, має по всій довжині дві струмопровідні жили з'єднані напівпровідниковою матрицею. Підключення з одного боку. Вартість вказана за 1 м. п. гріючої жили. Вартість муфтування 450 грн/секція, включає в себе два метри живлячого проводу.

З цим товаром купують:

Металевий фіксатор Fenix 2350005 для покрівлі Закріпить нагрівальний кабель на покрівлі!!!
Ціна: 850 грн.
Розпірна скоба Fenix 2350014 для водостоків Закріпить саморегульований кабель у водостоці!!!
Ціна: 1250 грн.
Скоба 150 мм Fenix 2350007 кріплення для саморегулюючого кабелю в ринву Закріпить саморегулюючий кабель в ринві!!!
Ціна: 510 грн.