ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Терморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги

Терморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги Терморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-002 (білий) - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги

Самий функціональний серед недорогих!!!

  • Бренд: In-Therm
  • Артикул: PWT002
  • Максимальне навантаження - 16 А / 3520 ВА
  • Тип - бездротовий (Wi-Fi) сенсорний програмований
  • Найменування - In-Therm PWT-002 БІЛИЙ
  • Спосіб монтажу-внутрішній (в підрозетник)
  • Датчик підлоги - так, 3 м
  • Датчик повітря - так
  • Діапазон регулювання - 5 - 95 °С
  • Ступінь захисту - IP20
  • Країна виробник - Китай
  • Гарантія - 3 роки
  • Доставка - БЕЗКОШТОВНО!
  • ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ в ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ!
2350 грн.
Ціна: 1990 грн.
КУПИТИ

Бездротовий Wi-Fi терморегулятор In-Therm PWT 002 білий - інтелектуальне управління електрообігрівом

Для економічної витрати електрики під час роботи теплого пода рекомендуємо купити бездротовий WIFI терморегулятор In-Therm PWT 002. Він відноситься до пристроїв нового покоління і зацікавить всіх любителів інноваційних технологій. Його можна підключати як до кабельних, так і до плівкових систем підлогового електроопалення, а також до конвекторів, котлів і стельових обігрівачів. Для керування з допомогою термостата вам не обов'язково бути вдома, досить встановити на свій смартфон спеціальний додаток і мати активне підключення до інтернету, щоб віддалено задавати потрібні налаштування і регулювати температурні режими.

Принцип роботи

In-Therm PWT 002 – це сенсорний тижневий програматор з двома датчиками температури підлоги і повітря. Відповідно, температурний контроль може здійснюватися тільки по підлозі або тільки по повітрю, або одночасно по підлозі і повітрю. Апарат передбачає програмування до 6-ти різних режимів обігріву на кожен день тижня. Зручно, що задані програми та звіт по енергоспоживанню зберігатися в хмарі, тому вони автоматично відновлюються після тимчасового відключення електрики.

Термостат виглядає дуже стильно – виконаний в білому кольорі і відрізняється класичним сучасним дизайном. Він оснащений зручними сенсорними кнопками і дисплеєм, на якому відображаються всі дані роботи системи, а також поточний час. Змінювати налаштування і програми ви можете як на самому апараті, так і через додаток, викачане на мобільний телефон або планшет.

Купити бездротової wifi терморегулятор In-Therm PWT 002 пропонуємо за дуже вигідною ціною через сервіс нашого інтернет-магазину. Надаємо гарантію 1 рік і безкоштовну доставку в будь-яке місто країни.

» Інструкція монтажу, підключення та налаштування терморегулятора In-Therm PWT-002 Wi-Fi.

Особливості WI-FI сенсорного програмованого терморегулятора In-Therm PWT-002:

  • Для ознайомлення з цим термостатом можно скачавши мобільний додаток за допомогою QR-коду у інструкції. In-Therm PWT-002 працює в двох режимах: ручний і автоматичний. У ручному ви можете в будь-який момент змінити температуру, а автоматичному термостат працює за збереженою програмою. Екран монохромний. Основні функції: захист від дітей, анти-замерзання, "відпустка". У момент нагріву на екрані відображається символ нагріву (червоний світлодіод). Монтується в стандартну підрозетну коробку. У комплекті поставляється виносний датчик температури підлоги, довжиною 3 м.

З цим товаром купують:

Ціна: 1670 грн.
Ціна: 1810 грн.