ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Терморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги

Терморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги Терморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлогиТерморегулятор In-Therm PWT-003 - Wi-Fi сенсорний програмуємий для теплої підлоги

Wi-Fi терморегулятор в сучасному дизайні

  • Бренд: In-Therm
  • Артикул: PWT003
  • Максимальне навантаження - 16 А / 3520 ВА
  • Тип - бездротовий (Wi-Fi) сенсорний програмований
  • Найменування - In-Therm PWT-003
  • Спосіб монтажу-внутрішній (в підрозетник)
  • Датчик підлоги - так, 3 м
  • Датчик повітря - так
  • Діапазон регулювання - 5 - 95 °С
  • Ступінь захисту - IP20
  • Країна виробник - Китай
  • Гарантія - 3 роки
  • Доставка - БЕЗКОШТОВНО!
  • ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ в ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ!
3906 грн.
Ціна: 3720 грн.
КУПИТИ

ТЕРМОРЕГУЛЯТОР IN-THERM PWT-003 - ІННОВАЦІЙНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРООБІГРІВОМ

Йдете в ногу з часом і хочете, щоб у вашому будинку все було за останнім словом техніки? Тоді пропонуємо вам купити бездротовий WiFi терморегулятор In-Therm PWT 003. Він призначений для того, щоб використання підлогових систем обігріву було для вас економічно вигідно, при цьому, ви завжди жили в максимально комфортних температурних умовах.

Даний сенсорний програмований термостат сумісний з будь-якими типами теплих підлог, більш того, його можна використовувати для управління сучасними стельовими обігрівачами, котлами і конвекторами.

Переваги

Найбільшим плюсом InTherm PWT-003 можна вважати підтримку функції віддаленого доступу по Wi-FI. Це означає, що для того, щоб з ним взаємодіяти, вам зовсім не потрібно бути в безпосередній близькості від нього. Ви можете перебувати на роботі і через встановлене на свій телефон або планшет додаток, включати або вимикати обігрів, здійснювати регулювання температури в тих чи інших кімнатах, міняти існуючі режими. Враховуйте тільки те, що ваш гаджет повинен бути в цей час підключений до інтернету.

Розглянутий терморегулятор азіатського виробництва обладнаний датчиками підлоги і повітря. Він відноситься до тижневих програматорів і на ньому можна встановити до шести температурних режимів, наприклад, вони можуть бути різними для будніх і вихідних або практично кожен день нові. Ще одна його перевага в тому, що створені вами програми зберігаються в хмарі, втім, як і звіт по енергоспоживанню, тому їх неможливо втратити і легко відновити навіть після вимкнення електроенергії.

In-Therm PWT 003 підкорює не тільки своїм функціоналом, але і суперсучасним мінімалістичним дизайном, який обов'язково впишеться у ваш інтер'єр. Він виконаний в кольорі металік, на ньому розташовані сенсорні кнопки і дисплей, де зручно відстежувати роботу системи плівкового або кабельного електроопалення, а також час. Налаштовувати його можна як вручну, так і через додаток, про який ми згадували вище.

Купити бездротовий wi-fi терморегулятор InTherm PWT 003 з гарантією 36 місяців ви можете прямо зараз через сервіс нашого інтернет магазину за доступною ціною. Безкоштовно доставимо замовлення в будь-яке місто країни.

» Інструкція монтажу, підключення та налаштування терморегулятора In-Therm PWT-003 Wi-Fi.

Особливості WI-FI сенсорного програмованого терморегулятора In-Therm PWT-003:

  • In-Therm PWT-003 працює в двох режимах: ручний і автоматичний. У ручному ви можете в будь-який момент змінити температуру, а автоматичному термостат працює за збереженою програмою. Екран монохромний. Основні функції: захист від дітей, анти-замерзання, "відпустка". У момент нагріву на екрані відображається символ нагріву (червоний світлодіод). Монтується в стандартну підрозетну коробку. У комплекті поставляється виносний датчик температури підлоги, довжиною 3 м.