ВИБІР ТЕПЛОЇ ПІДЛОГИ
Призначення
Вид
Площа обігріву
Загальна потужність
Виробник
Країна походження
Підібрати скинути все »
Знайдено товарів: 0
Показати Скинути
ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Замовте зворотній дзвінок і наш співробітник допоможе вибрати теплу підлогу для вашої оселі. А також безкоштовно розрахує кількість підігріву потрібну на Вашу площу.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Якої фірми купувати теплу підлогу: бренди і їх переваги

Якщо ви вже вирішили встановити підлогову систему обігріву у себе в будинку, квартирі або офісі, то перед вами обов'язково стане питання, яка фірма теплої підлоги краще. Сьогодні на ринку представлено безліч виробників, самостійно розібратися в яких дуже складно, адже важливо, щоб їх продукція не просто була на слуху, а відрізнялася безпекою, надійністю, довговічністю і, звичайно, доступною вартістю. З огляду на все це, рішення, якої фірми купити тепла підлога, може затягнутися. Щоб полегшити вам вибір, ми рекомендуємо орієнтуватися на наш каталог і бренди, які там представлені.

Якої фірми теплу підлогу вибрати

Компанія NewPol співпрацює тільки з кращими світовими і вітчизняними виробниками електрополів, що імпортуються в Україну офіційно, мають сертифікати і багаторічну гарантію. Серед них є як дорогі, так і бюджетні, тому кожен знайде собі оптимальний варіант для покупки.

Електрична тепла підлога преміум-якості

Нас часто запитують, якої фірми краще вибрати теплу підлогу, і безумовно, ми розповідаємо про наших фаворитів, до яких відносяться:

  1. Hemstedt. Німецька якість, відповідність високим європейським стандартам і екологічно чисті матеріали & ndash; все це тільки початок величезного переліку причин, за якими варто придбати нагрівальний кабель Хемштед. Він відповідає вимогам VDE, відрізняється безмуфтовим з'єднанням нагрівальної і живильної жил Hem-System, що робить його більш надійним і практичним. За рахунок цієї розробки збільшується термін безперебійної експлуатації кабелю, що гріє, більш того, він може похвалитися фторполімерною ізоляцією, яка стійка до ультрафіолетового випромінювання та інших агресивних факторів навколишнього середовища, а ще має температуру плавлення вище 200°С.
  2. Devi. Якщо говорити про те, яка фірма теплої підлоги краще, то Датська «Деві» буде однією з перших у списку. Вона постійно вдосконалює свою продукцію, тому характеризуються тривалим терміном служби. Брак – велика рідкість для компанії, що говорить про високу надійність її нагрівальних матів DEVIcomfort і кабелів DEVIflex, до яких відносяться не тільки тепла підлога, але і системи сніготанення і антиобледеніння.
  3. Nexans. Ця норвезька компанія в 1926 році першою запатентувала гріючий кабель і донині займається його виробництвом, постійно вдосконалюючи свої технології. Вона завжди на один крок попереду конкурентів, тому не варто навіть думати, якої фірми купити тепла підлога. Унікальність кабелю Нексанс в безмуфтовому з'єднанні Splice. У нього немає стику між гарячим і холодним кінцем, що забезпечує його безперебійну роботу протягом багатьох років. Також він має суцільний алюмінієвий екран, що служить захистом від електромагнітного випромінювання, і ПВХ ізоляцію, що вберігає його від пошкоджень і дії УФ-променів.
  4. Arnold Rak. Ще один німецький виробник, якому можна і потрібно довіряти. Підлогове електроопалення, яке він випускає, проходить багаторазове тестування перед тим, як надходить у продаж. Крім того, його кабельні нагрівальні системи ідеально підходять для зовнішнього обігріву сходинок, дахів, водостоків, труб, бігових доріжок, спортивних майданчиків, автостоянок, тротуарів. Також Арнольд Рак – це ще й високоточні терморегулятори, які автоматизують управління теплою підлогою, системами антиобледеніння і сніготанення, роблячи їх вигідними і економічними.

Підлоговий електрообігрів середньої цінової категорії

Теплу підлогу якої фірми вибрати часто залежить від того, скільки ви на нього готові витратити. Якщо у вас обмежений бюджет, або ви не хочете купувати дорогі мати для офісу або дачі, тоді потрібно звернути увагу на середній сегмент, в який входить продукція таких компаній, як:

  1. Fenix. Тепла підлога «Фенікс», до яких відносяться гріючий кабель, нагрівальні мати і інфрачервона плівка, одні з найпопулярніших. Вони виробляються в Чехії, відповідають високим стандартам якості і продаються за доступною ціною. Їх можна застосовувати для основного або додаткового електрообігріву як житлових, так і офісних або виробничих приміщень навіть з високою вологістю. До того ж, вони легко монтуються під будь-які види підлогового покриття, включаючи плитку, ламінат, лінолеум, ковролін. Сама прославлена розробка Fenix – система Ecoflor, завдяки якій гарантується прямий обігрів підлоги, в результаті чого він стає суцільною нагрівальною панеллю.
  2. Woks. Цікавлячись у фахівців, яка фірма теплої підлоги краще з тих, що знаходяться в Україні, почуєте однозначну відповідь, що це «Вокс». Всі види підлогового елетрообігріву, що випускаються під цією маркою, виробляються на заводі «Одескабель» з австрійських, німецьких, швейцарських матеріалів. Вони зроблені на основі двожильного нагрівального кабелю, який відрізняється наявністю заземлення і алюмінієвого екрану по всій довжині. Ще один важливий його плюс в тому, що у нього залишається стабільна потужність нагріву навіть через кілька років експлуатації. Такий кабель можна застосовувати не тільки в приміщеннях, але і на відкритих майданчиках, терасах, а також для обігріву грунту.

Бюджетні системи підлогового обігріву електричного типу

Теплу підлога якої фірми б ви не вибрали в нашому інтернет-магазині, можете бути впевнені в її безпеці і безпроблемній багаторічній роботі. Це стосується навіть тієї продукції, яка відноситься до бюджетної. До речі, вона стане відмінним варіантом для тих, хто не може собі дозволити купувати дорогі нагрівальні кабелі і мати іменитих європейських брендів. Найпопулярніші бюджетники на сьогоднішній день, що є у продажу:

  1. In-Therm і In-Therm ECO. Якщо ви подивитесь, якої фірми данна електрична тепла підлога, то виявиться, що її робить Fenix. Іменита чеська компанія вирішила випустити бюджетні системи підлогового електрообігріву, чим порадувала покупців, які чули про її високоякісної продукції. Варто відзначити, що бренд In-Therm ECO створений саме для українського ринку. Кабель Інтерм Эко вдалося здешевити за рахунок того, що в ньому проста ізоляція із зшитого поліетилену. При цьому зовні у нього ПВХ, який міцний і довговічний. Провід має плоску форму, тому еластичний і може легко укладатися в кімнатах складних конструкцій.
  2. GrayHot. Ще один український бренд, що пропонує теплу підлогу гідної якості за дуже доступною ціною. При її формуванні виключаються витрати, які супроводжують доставку з закордону, відповідно вона значно нижче. Двожильний гріючий кабель Грей Хот і мати, зроблені на його основі, випускаються на Одеському кабельному заводі. Кабель має дві алюмінієві жили заземлення, а не одну мідну, як у дорогих. Зате він характеризується захисним алюмінієвим екраном і поліпшеною технологією забору тепла від гріючих жил. Мат відрізняється тим, що сітка, що є його основою, не має шару, що клеїть, що дає можливість укладати його кабелем вниз.

Особливості вибору

Як бачите, рішення, якої фірми купити теплу підлогу, впирається у фінанси. Якщо є можливість придбати Hemstedt, Devi або Arnold-Rak, користуйтеся цим. Якщо потрібно вибрати ідеальне співвідношення ціни і якості, тоді розглядайте електрообігрів від Fenix або Woks. Грошей мало, але є велике бажання встановити підігрів підлоги, тоді вам підійде GrayHot або In-Therm. Все просто! Головне, що електропол даних виробників універсальний і його можна використовувати як в квартирах, де є центральне опалення, так і в будинках або офісах, де його немає. Крім того, він підходить навіть для приміщень з підвищеною вологістю, наприклад, лазень, саун, басейнів. Його перевага в простоті монтажу, який ви зможете здійснити власноруч, не вдаючись до чужої допомоги.

Монтаж теплої підлоги

Не забувайте тільки про те, що в залежності від призначення приміщення і того, яке підлогове покриття ви там будете стелити, залежить вибір системи електроопалення, яка може бути:

  • кабельна – у вигляді окремого кабелю, що гріє або готового мату, що являє собою той же кабель, але вже покладений на спеціальній скловолоконної сітці;
  • плівковою, до якої відноситься інфрачервона плівка.

Перша застосовується для підігріву плитки та інших холодних покриттів. Її укладають як в стяжку, так і в плитковий клей. Друга ідеальна для ковроліну і ламінату безпосередньо під покриття.

Щоб визначитися з виробником електричної теплої підлоги ви можете орієнтуватися на наш огляд і рекомендації фахівців NewPol. Ми розповіли про кращі з них, але, безумовно, тільки вам вирішувати, що купувати. У кожного свої пріоритети, тому хтось вибере розкручений бренд, хтось зробить ставку на якість, а хтось буде шукати найвигіднішу ціну. Насправді не важливо, яка фірма теплої підлоги краще, важливо, щоб товар був безпечним і вам не доводилося вдаватися до його ремонту і демонтажу. Тоді у вашому будинку буде тепло і затишно завжди, незалежно від того, яка пора року і яка погода за вікном.

Потрібна допомога в підборі оптимально підходящого виду підлогового електрообігріву для ваших цілей і завдань, або розрахунку його вартості на певну площу? Плануєте замовити ефективну систему антиобледеніння або сніготанення? Хочете більше дізнатися про того чи іншого виробника? Ви завжди можете звернутися до нас за консультацією, написавши в онлайн-чат або зателефонувати за номерами телефонів, вказаними на сайті. Відповімо на всі ваші запитання!

Опубліковано: 22.04.2020